Keresés ebben a blogban

FONTOS!!!

EZ AZ OLDAL NEM LETÖLTŐ OLDALKÉNT SZOLGÁL!
ÉS EMAIL-BEN SEM KÜLDÜNK KÖNYVEKET!

2015. augusztus 17., hétfő

Christina Dodd: Elveszett hercegnők 1-2-3.


Varázslatos esték

 
Christina Dodd a romantikus irodalom egyik nagyasszonya; művei rendszeresen szerepelnek a legrangosabb bestsellerlistákon. Varázslatos esték című regénye egy hercegnőről szól, aki a bebörtönzés és az orgyilkosok elől Skóciába menekül, és egy erős, vonzó, ám veszélyes férfi karjaiban keresi a boldogságot.
Clarice hercegnő a húgával menekül el hazájából. A nő láttán Robert McKenzie grófnak, Skócia egyik leghatalmasabb és legveszélyesebb emberének olyan érzelmek öntik el a szívét, amelyek túl sokáig nyugodtak benne mélyen eltemetve. Meghívja a lányt vidéki kastélyába, s nem fogad el nemleges választ.
Robert hamarosan Clarice legféltettebb titkait is megtudja, és megzsarolja velük a lányt. Arra kényszeríti, hogy segítse veszedelmes tervének végrehajtásában. Clarice ingadozik: a húgát védje vagy engedje át magát a férfi hatalmának – végül beleveti magát a fényűzésbe. A cselszövés egyre sűrűsödik körülöttük, s eközben Clarice szépsége kicsalogatja Robertet a fényre, és éles esze megtanítja ismét élni. A férfi megesküszik, hogy vigyáz a lányra, nem sejtve, hogy mekkora kockázattal kell szembenéznie: szíve áldozatul esik a titokzatos hercegnőnek, akinek végre kész elhinni, hogy létezik a mesebeli boldogság.
 
 

 

Szenvedélyes bosszú

 
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy királyság a Pireneusokban, ahonnan három fiatal hercegnő kénytelen volt elmenekülni a zűrzavar elől. Nyom nélkül eltűnnek, és elvesznek népük számára…egészen addig, míg egy bátor herceg mindegyiküket haza nem hozza majd. A száműzetés megtanította a heves vérmérsékletű Amyt, hogy gyűlölje a jogtalanságot, ám Summerwind elbűvölő angol szigetén az erős és roppant jóképű Jermyn Edmondsonak, Northchliff márkijának személyében találkozik magával a megtestesült igazságtalansággal…
 
 

 

A herceg menyasszonya

 
Egyszer volt, hol nem volt… három hercegnő, akiknek el kellett menekülniük a Pireneusokban lévő hazájukból, ám egy herceg később hazaviszi őket. Sorcha hercegnő és Rainger herceg már a bölcső óta jegyesek voltak. Ám a forradalom miatt Sorcha egy távoli skót zárdába kerül, Rainger pedig tömlöcbe, amely olyan mély, hogy a hercegnek már halálhírét keltik. Az őt fenyegető veszély miatt Sorcha kénytelen hazautazni egy egyszerű halász kíséretében – aki nem más, mint Rainger herceg álruhában. A börtönben töltött idő a felelőtlen ifjút veszedelmes férfivá változtatta, aki elszántan szeretné visszaszerezni országát – és a nőt, akit jobban akar, mint az életet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Vélemény #71 #72 #73 #74 #75 #76 #77 #78 #79 #80

Marilyn Miller: A ​vezér Alexander Salvatore maga a megtestesült romlás, akit hajt a bosszúvágy és a hatalom iránti éhség. Mindenek f...